Две от легендите на българския футбол - Христо Стоичков и

...
Две от легендите на българския футбол - Христо Стоичков и
Коментари Харесай

"Дейли Мейл" нареди Стоичков и Трифон Иванов до грубияните Гатузо и Матераци

Две от легендите на българския футбол - Христо Стоичков и починалият Трифон Иванов, попаднаха в листата на " Дейли мейл " за най-твърдите футболисти.

В материала са още футболисти като Дженаро Гатузо, Пепе, Андони Гойкоечея и Марко Матераци.

В достойнството за Камата от таблоида пишат, " че елементарно можел да уплаши и феновете пред екраните с едно-единствено намръщено изражение ". Те го разказват като " извънреден гений с всесилен дух в тяло на питбул. "

Той попада в листата с твърдите играчи поради настъпване на съдията на мача за Суперкупата на Испания против " Реал " от първия му сезон в " Барселона ", както и с доживотната възбрана да играе футбол, която получава през 1985 година поради сборичкване в дуела за Купата на България сред ЦСКА и " Левски ".

Сърцатият защитник Трифон Иванов е част групата с твърдите футболисти поради закана против германците преди четвъртфинала на Мондиала в Съединени американски щати. Тогава той споделя пред треньора Димитър Пенев, че Руди Фьолер ще падне на тревата единствено от неговия мирис.

" Дейли Мейл " разказва починалия Иванов като " Българския вълк " поради външния му тип и написа, че всички постоянно ще си го спомнят с положително.

Трифон Иванов умря на 50-годишна възраст от инфаркт през февруари 2016 година
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР