Две от фирмите на Васил Божков са ощетили държавата с

...
Две от фирмите на Васил Божков са ощетили държавата с
Коментари Харесай

АДФИ: Две от фирмите на Васил Божков са ощетили държавата с много над 210 млн. лева

Две от компаниите на Васил Божков са ощетили страната с доста над 210 млн. лв.. Това стана ясно от думите на шефа на Агенцията за държавна финансова ревизия (АДФИ) Георги Начев, който даде ексклузивен брифинг във връзка днешната акция в Държавната комисия по хазарта (ДКХ).

Прочети повече тук!

Така неприятните вести за притежателя на Левски Васил Божков не престават с цялостна мощ. Както е известно, Законопроектът, импортиран от Валери Симеонов и още 6 депутати в Парламента, планува всички лотарийни игри, като се изключи бинго, кено и лотария, да могат да се провеждат единствено от Държавно дружество " Български състезателен тотализатор ". Това на процедура значи, че лицензите на Национална
лотария и Лотария България ще бъдат отнети, като подобен за лотарийни билети ще има само Българският състезателен тотализатор. (б.а. В България лиценз за лотария имат три компании - Българският състезателен тотализатор, който е държавен, както и две компании на Васил Божков). Както е известно, Премиерът Бойко Борисов, финансовият министър Владислав Горанов и министърът на спорта Красен Кралев поддържаха настояванията на Симеонов. Националната лотария е общоприет спонсор на Левски от една година.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР