Две общински дружества във Варна имат нови ръководители. Инж. Николай

...
Две общински дружества във Варна имат нови ръководители. Инж. Николай
Коментари Харесай

Две общински дружества във Варна с нови шефове

Две общински сдружения във Варна имат нови ръководители. Инж. Николай Антонов е новият изпълнителен шеф на „ Градски превоз “, а Тодор Генков поема ръководството на „ Обреди “, оповестиха от пресслужбата на локалния парламент за Moreto.net.

Двамата бяха класирани преди всичко в състезанията за избор на органи за ръководство на обществените предприятия, а имената им бяха одобрени от Общинския съвет.

Инж. Николай Антонов , който сега работи като специалист в „ Градски превоз “, има дълготраен опит в частна транспортна компания, където е бил на позиции „ основен инженер “ и „ механически шеф “.

Припомняме, че предходната година досегашният шеф на " Градски превоз " инж. Злати Златев подаде съобщение за овакантяване, защото възнамерявал да се пенсионира.

Тодор Генков към този момент 10 година е част от „ Обреди “, като до момента е управлявал гробищен парк. Той ще заеме мястото на Елица Ботева.

Конкурсите за шефове на „ Ученическо и столово хранене “, „ Пазари “ и „ Дворец на културата и спорта “ бяха извоювани от досегашните ръководители .

С утвърждението на Общинския съвет през идващите 5 години отпред на сдруженията ще бъдат надлежно доктор Божанка Георгиева, Недко Радев и Минко Христов .

На днешното съвещание локалният парламент утвърди и съставите на препоръките на шефовете на петте търговски сдружения. В ръководството на „ Градски превоз “ с изключение на инж. Антонов влизат още Неджиб Неджибов, Кремена Транакиева, Константин Генчев и Данаил Вълков. След извършения конкурс в Съвета на шефовете на „ Пазари “ са определени Недко Радев, Миглена Георгиева и Петър Димитров. В директорския ръб на „ Двореца на културата и спорта “ ще вземат участие Минко Христов, Иван Русев и Полина Милчева. Управлението на „ Ученическо и столово хранене “ поемат доктор Божанка Георгиева, Марияна Данаилова и Петя Железарска.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР