Две нови обвинения са повдигнати на сина на пернишкия прокурор

...
Две нови обвинения са повдигнати на сина на пернишкия прокурор
Коментари Харесай

Повдигнаха две нови обвинения на прокурорския син от Перник

Две нови обвинявания са повдигнати на сина на пернишкия прокурор Бисер Михайлов - Васил. Това излиза наяве от известие на пресцентъра на Софийска районна прокуратура. 

Васил Михайлов е упрекнат в закана за ликвидиране и за причиняване на лека телесна щета.

" Софийска районна прокуратура притегли към наказателна отговорност 19-годишния В.М. за две закононарушения, осъществени на територията на град Перник ", оповестиха от държавното обвиняване.

На 12.05.2022 година към 01,00 часа наоколо до детска площадка в Перник, обвиненият В.М. се заканил с ликвидиране на В.В. и му нанесъл удари с непостоянен досега корав предмет и с пестник в региона на главата . Вследствие на това му предизвикал лека телесна щета. Деянието е осъществено по хулигански подбуди – на обществено място, без потърпевшият да е провокирал обвинения, оповестяват от Софийска районна прокуратура.

По случая е формирано досъдебно произвеждане за закононарушения, за които се планува наказване „ отнемане от независимост “.

В.М. е обвинен и по друго досъдебно произвеждане за  нанасяне на телесни повреди, закана с ликвидиране и безчинство . Разследването по него е завършило с  внасяне на обвинителен акт в Софийски областен съд.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР