Две неща са от съществено значение за нашата нация: Трябва

...
Две неща са от съществено значение за нашата нация: Трябва
Коментари Харесай

Искате единство? Импийчмънтът на Тръмп бе първата стъпка в тази посока

Две неща са от значително значение за нашата нация: Трябва да превъзмогнем порочното, изпълнено с неистини и антидемократично президентство на Доналд Тръмп. И републиканците би трябвало да признаят както обстоятелството на изборното му проваляне, по този начин и ролята му при вдъхновяването на протеста против системата ни за свободно ръководство.

Ето за какво демократите в Камарата на представителите бяха в правото си да слагат въпроса с импийчмънта, откакто Тръмп насърчи офанзивата против Капитолия и против самия либерален развой. Крайно насилническият темперамент на нападението става все по-виден, с помощта на появяващите се спомагателни видеоматериали, документирали случилото се. Мярката по импийчмънт бе утвърдена в долната камара на Конгреса с 232 " за " против 197 " срещу ", като " за " гласоподаваха десетима републиканци и всички демократи.

Дебатът за импийчмънта бе белязан от битка за това какви стъпки са нужни за сближение на нацията.

Решенията, възприети от множеството републиканци? Амнезия, заобикаляне и отказване.

Амнезия по отношение на ролята на личната им партия в насърчаването на Тръмп в продължение на четири години. Заобикаляне на обстоятелството, че Републиканската партия поддържа рисковата неистина на Тръмп, че определеният за президент на Съединени американски щати Джо Байдън е откраднал изборите, на които демократът в действителност означи решителна победа. И отказване на личната си отговорност, за която красноречиво приказва сенаторът републиканец Мит Ромни (от Юта) по време на дебата за гласовете в Избирателната гилдия, да кажат на своите последователи истината за изборите и за самия Тръмп.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР