Две много интересни новини, свързани с нови треньори на водещи

...
Две много интересни новини, свързани с нови треньори на водещи
Коментари Харесай

Дарън Кейхил ще работи със Синер, Торбен Белц е новият треньор на Контавейт


Две доста забавни вести, свързани с нови треньори на водещи тенисисти пристигнаха в последните часове. Едната е обвързвана с Дарън Кейхил и това, че австралиецът най-малко краткотрайно ще влезе в екипа на Яник Синер.

Италианецът е поддържал връзка с Кейхил от Ролан Гарос насам, откакто в Рим е попитал австралиеца, дали би желал да съветва него и екипа му. Бившият треньор на Андре Агаси, Лейтън Хюит и Симона Халеп е дал своето единодушие, а шампионатът в Ийстборн през тази седмица е първият, на който той ще се причисли към Синер.

Към момента геният от Южен Тирол работи със Симоне Ваноци, откакто преди няколко месеца взе решение да се раздели с дългогодишния си треньор Рикардо Пиати.

В същото време Торбен Белц е новият треньор на международната №2 Анет Контавейт. Германецът е прочут най-много с работата си с Анжелик Кербер, която стигна до две трофеи от Големия шлем под негово управление. За последно Белц работи с Ема Радукану, само че това партньорство бе прекъснато през април.

Контавейт бе без експерт до себе си, откакто се раздели с Дмитри Турсунов като повода за тази разлъка бе фактът, че сега руснакът не може да получава виза за доста от страните, в които се организират шампионатите.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР