Две мегаконтроли, част от турнира International Champions Cup между четири

...
Две мегаконтроли, част от турнира International Champions Cup между четири
Коментари Харесай

Лято на контроли: Реал срази Ювентус, Милан се справи с Барселона

Две мегаконтроли, част от шампионата International Champions Cup сред четири европейски футболни колоса се изиграха тази нощ в Съединени американски щати.
В конфликта сред Реал Мадрид и Ювентус - двата клуба, които тази година още веднъж се трансфораха в тематика номер едно на трансферния пазар поради прекосяването на Кристиано Роналдо в Торино, Белият балет победи с безапелационното 3:1 на стадион " ФедЕкс Фийлд " в Лендоувър, съобщи БГНЕС. Роналдо обаче не игра в срещата.
Италианският отбор поведе с помощта на автогол на Дани Карвахал в 12-ата минута, а Гарет Бейл възвърне равенството с прецизен изстрел с левия крайник от границата на наказателното поле в 39-ата минута. Веднага след почивката Реал взе преднина с гол на Марко Асенсио след асистенция на дебютанта в състава на " белия балет " Винисиус Жуниор. Отново Асенсио оформи крайното 3:1 в 56-ата минута. На 8 август Реал ще играе с Рома.

В различен предстоящ с голям интерес другарски мач седемкратният европейски клубен първенец Милан надделя испанския отличник Барселона с 1:0 с късен гол в дуел от шампионата Международна купа на първенците. Мачът се игра на " Ливайс Стейдиъм " в Санта Клара. Единственият гол бе дело на португалеца Андре Силва в 93-ата минута. В мача не играха новите попълнения на италианците - Гонсало Игуаин и Калдара, а за Барселона не се появиха огромните звезди Лео Меси и Луис Суарес.

Милан записа първи цялостен триумф в шампионата и има четири точки от три срещи. Барселона остава без победа. В първия кръг каталунците се постановиха над Тотнъм след дузпи, само че по правилник получиха единствено една точка.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР