Две лица, обявени за издирване, са установени от полицията в

...
Две лица, обявени за издирване, са установени от полицията в
Коментари Харесай

Хванаха двама, обявени за издирване в Пазарджик

Две лица, оповестени за търсене, са открити от полицията в Пазарджик по време на масирана профилирана полицейска интервенция за противопоставяне на територията на региона, оповестиха от пресцентъра на ОД на МВР-Пазарджик.

Извършени са инспекции на 1788 души, 1511 моторни транспортни средства, 56 търговски обекти, питейни и увеселителни заведения, заложни къщи. За открити нарушавания на Закона за придвижване по пътищата и Закона за българските персонални документи са издадени 56 акта и 203 фиша.

Разкрити са общо 35 закононарушения, като в арестите на районните ръководства са арестувани 16 души. Органите на реда са разкрили самоличността на причинителите на една домова кражба, три обири или обсебвания на мобилни телефони, кражба на селскостопански животни от частен парцел и четири вандалски прояви. Засечени са 6 лица, притежаващи наркотични субстанции, от които са конфискувани общо 37 пакетчета синтетичен канабиноид, 3 пакетчета с кокаин и към 88 грама суха марихуана.

Установена е нерегламентирана търговия със артикули, носещи логото на известни търговски марки. От магазин са конфискувани общо 99 продукта. В частен дом е открит незаконен котел за варене на алкохол и са конфискувани 174 литра с ракия приготвена за продажба.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР