Две жени са станали жертви на измама в Павликени. На

...
Две жени са станали жертви на измама в Павликени. На
Коментари Харесай

Изпечен измамник ужилил жени от Павликени с месо. Издирват го!

Две дами са станали жертви на машинация в Павликени. На 21 януари към 11:30 ч. 46-годишна жена получила покана на мобилния си телефон от Бюрото по труда в Павликени за изявление за работа.

На място се срещнала с мъж, който се показал за шеф, търсещ личен състав за разкриване на магазин за облекла. Мнимият търговец убедил пострадалата да го изчака, до момента в който организира и интервютата с другите претенденти.

При повторната им среща мъжът уверил пострадалата, че тя е една от определените за работата и апропо и предлага да закупи 10 кг. свинско месо за сумата от 40 лв.. След като получил парите, под предлог, че отива да вземе месото, измамникът липсващ.

Идентичен е казусът с другата потърпевша – жена на 46 години. По същата скица мнимият шеф и предизвикал имотна щета в размер на 40 лв..

От извършените досега оперативно-издирвателни мероприятия е открита съпричастност на 57-годишен мъж от гр. Левски, неведнъж осъждан за измами.

Присъдите му са от съдилищата във Велико Търново, Горна Оряховица, Свищов, Левски, Севлиево, Плевен, Търговище, Кубрат, Хасково. Извършителят е разгласен за търсене.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР