Две жени обвиниха в сексуален тормоз актьора Джеймс Франко и

...
Две жени обвиниха в сексуален тормоз актьора Джеймс Франко и
Коментари Харесай

Две жени обвиняват Джеймс Франко в сексуален тормоз

Две дами упрекнаха в полов тормоз артиста Джеймс Франко и сътрудниците му в актьорското учебно заведение, което основали дружно. Това е следващата порция обвинявания от подобен темперамент против холивудска звезда в границите на няколко дни.

Сара Тидър-Каплан и Тони Гаал настояват, че Франко и сътрудниците му са карали младите и красиви девойки в учебното заведение да се явяват на експлоатативни прослушвания и проби с заричане за присъединяване във филми, което по този начин и не се случило.
Меган Фокс в основната женска роля във кино лентата на Джеймс Франко Лентата е по романа "Zerovill " на Стивън Ериксън
Двете дами са внесли обвинителен акт, в който се показва, че въпросното учебно заведение за актьорско майсторство е служило като средство за привличане на млади дами за да бъдат употребявани, написа „ Ню Йорк Таймс”.

Според обвинителите Франко и сътрудниците му постоянно прекрачвали границите на допустимото, а държанието им по отношение на младите дами – техни възпитаници, било от най-вече провокативен темперамент. Това от своя страна довело до полова употреба както вътре, по този начин и отвън рамките на актьорското учебно заведение.
Джеймс Франко " татуира " голата си глава с Елизабет Тейлър (СНИМКИ) Новата визия на артиста е за роля
Школата предложила и спомагателни майсторски класове, които достигали до 2000 $, в това число и 750 $ за майсторски клас за секс подиуми. Момичетата трябвало да запиват осъществяванията си на видео, след което Франко да ги преглежда.

В публична позиция юристите на артиста отхвърлят обвиняванията.

„ Джеймс освен ще се отбрани изцяло, само че и ще търси обезщетение от ищците и техните юристи за завеждане на този иск, чиято цел е търсене на публичност”, показва отбраната на Франко.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР