Две жени и младеж са поредните пътни джигити, заловени да

...
Две жени и младеж са поредните пътни джигити, заловени да
Коментари Харесай

Две жени и младеж шофират дрогирани

Две дами и юноша са следващите пътни джигити, хванати да карат под въздействието на дрога, оповестиха от полицията.
В Хасково 28-годишната Жулиета В. е арестувана за 24 часа, откакто била спряна и тествана за опиати. Дрегерът отчел кокаин в организма й. Също в регионалния град бил тестван и 20-годишният пловдивчанин. Той пък се нашмъркал с метаамфетамин.
В харманлийския арест пък се озовала 23-годишната димитровградчанка Петя Н. Тестът й за опиати отчел, че младата автомобилистка въртяла кормилото, откакто поела коктейл от дрога - метаамфетамин и канабис.
По трите разказани случая са стартирани бързи производства. Такова е стартирано и против 54-годишен лидер от минералбанското село Винево. Хасковските териториални служители на реда го заловили да кара Фолксваген без да е изкарал шофьорска брошура. Освен това, информация открила, че регистрационните табели, сложени на леката кола, са на друго возило.
За владение на  хероин и марихуана е арестувана и друга 28-годишна жителка на регионалния град. Криминалисти претърсили жилището й в квартал " Орфей “ в регионалния град. Там те разкрили 30 грама марихуана и 2 грама хероин./Марица
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР