Две жалби, подадени през изминалата година, обхващат няколко назначения, като

...
Две жалби, подадени през изминалата година, обхващат няколко назначения, като
Коментари Харесай

Политика на ЕС. Ексклузивно: Служба за измами разглежда жалби относно работни места в Европейската агенция за търговски марки

Две тъжби, подадени през миналата година, обгръщат няколко назначения, като се твърди, че има нередности при предварителния асортимент, пристрастия, непотизъм и подкупи.

Европейската работа за битка с измамите OLAF е получила две тъжби за хипотетични измами, свързани с набирането на личен състав в основаната в Аликанте работа за интелектуална благосъстоятелност (EUIPO) на Европейски Съюз, може да разкрие Euronews, съгласно два източника, осведомени с жалбите и гледката на свързани документи.

Двете тъжби са подадени през последната година и се отнасят до няколко процеса на набиране и асортимент. Те настояват чести нередности в работата на комисиите за прелиминарен асортимент, за показване на единствени претенденти за асортимент или фаворизиране на съответни претенденти.

В два от процесите по набиране на личен състав, предмет на жалбите, подкупи, включващи общински локалните управляващи в пространствата на EUIPO в Аликанте се твърди. Правят се две обвинявания за непотизъм по отношение на набиран...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР