Две години този лош сън няма да се махне само

...
Две години този лош сън няма да се махне само
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Докато решаваме проблемите на хората, Кирил Петков кара ски

„ Две години този неприятен сън няма да се махне единствено с миене на очите ”, съобщи в Пазарджик водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред претъпкана зала и бурни възгласи.  „ Финансовото министерство е длъжно да покаже бюджета на страната и големите дупки, които зеят. Ние сме откривали големи фабрики в Пазарджик, не знам за последните две години дали нещо е правено. Игрища ли не направихме, зали, плувни басейни, хранилище за боклуци и най-после идва някой да каже, че нищо не сме създали ”, безапелационен бе Борисов. 

„ Вие очаквате оптимизъм, само че като влезете в магазина няма нищо оптимистично. Милиарди изтекоха от джобовете ви към Лукойл и Русия, от най-бедната страна. Магазините също ви грабят, поради изпуснатата инфлация. Асен Василев съзнателно пусна инфлацията да пораства. Но имат една армада поръчкови медии, които да приказват, че войната е отговорна за инфлацията, само че в това време ние изнасяме ток, с цел да се компенсира бизнесът, само че без да се счита кой богат и безпаричен. Но ужасно самочувствие, Киро си кара ски на Банско “, добави той.

„ 2009 година, като дойдохме на власт, имаше дупка от милиард. За няколко месеца я поправихме. След КТБ бе 6,7 милиарда За една година я покрихме, не я усетихте, разплатихме на всички. Сега дупката отива на 15 милиарда И има разлъчен народ, най-лошото. Няма политическа класа. Искат да ръководят, само че ние видяхме какво могат. Бях във Враца, Монтана, Плевен - няма пътища, няма вложения, няма държавна политика. По половин милиард давахме за Родопите, с цел да има за хората. От тогава нищо, нула. Идват и ми споделят, че са младите, но те младите са при нас “, съобщи той.

По думите на Борисов бюджетът на страната е тотално продънен, идващите месеци и година, държавното управление което пристигна би трябвало да има консервативни ограничения, да не да харчи, тъй като няма.

„ Все едно сте били на море, похарчили сте всичко и викате „ Оле мале ”. Затова Асен Василев направи 4 бюджета, с цел да може да прикрие тези неща. Ако приемем в най-хубавия случай, че имаме бюджет април, до момента в който стигнат до общините и се създадат поръчки то лишава месеци ”, обясни водачът на ГЕРБ.

Той предложи да си представим по какъв начин Кирил Петков и Асен Василев се изправят пред хората и да ги питат за горивата и цените: „ Млякото наше, житото наше, полетата наша, слънчогледа наш, токът наш, какво ще отговорят. А той върви и си кара ски, нали ще пристигна един там да оправи страната. Ако ме питат и мен нещо, ще кажа неверен ъгъл, лек ден и сбогом, без уточняващи въпроси, както вършат с ПП-та ”.

„ На мен ми писна да чувам, че те се били върнали. Ние не сме си тръгвали и не сме желали, тъй като желаеме да работим тук за страната си и за децата си. Искам да се върне нормалността, с цел да може България още веднъж да е фактор, да се спре този безразсъден растеж на цените, две години е безвремие. Очаквам на 2-ри април да сме първи още веднъж. Ще създадем всичко допустимо да формираме държавно управление “, съобщи лидерът на листата в Пазарджик и някогашен министър на външните работи Екатерина Захариева. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР