Две фокус групи ще се проведат през тази седмица по

...
Две фокус групи ще се проведат през тази седмица по
Коментари Харесай

Две фокус групи през тази седмица обсъждат Плана за действие за приобщаване на българските граждани от ромски произход

Две фокус групи ще се проведат през тази седмица във връзка подготвянето на „ План за деяние на община Разград в осъществяване на тактика на област Разград за приобщаване на българските жители от ромски генезис и други жители в уязвимо обществено състояние, живеещи в сходна на ромите обстановка (2022-2023)(План за действие) “.

Целта на двете полемики е да се разпознават проблемите, пред които се изправят представителите на общността.

Поканени да вземат присъединяване и изразят мнение са всички заинтригувани поданици на Община Разград.

Първата фокус група ще се организира в село Ясеновец на 2 ноември, сряда,  от 10,00 ч. в кафенето на Гюнай Черкез, което се намира на основния път за Исперих-спирка.

Втората фокус група ще се организира в Разград на 4 ноември, петък, от 10,00 ч. в  постройката на стола на Средношколско общежитие, І–ви етаж /кафе „ Зайо Байо “/ ул. “Н.Й.Вапцаров ” №10.

Проучването ще се извърши от Сдружение с нестопанска цел „ Асоциация Интегро “-Разград.

Повече информация заинтригуваните да вземат участие във фокус групите могат да получат от Емануил Николов, мл. специалист „ Етнически и интеграционни въпроси “ в отдел „ Социални услуги и опазване на здравето “ в Община Разград, тел. 084/618 129 и имейл:, а с поканата за присъединяване могат да се срещнат от уеб страницата на Община Разград:.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР