Две фабрики, в които са се произвеждали нелегални цигари, са

...
Две фабрики, в които са се произвеждали нелегални цигари, са
Коментари Харесай

Разкриха две нелегални фабрики за цигари край Пловдив

Две заводи, в които са се произвеждали незаконни цигари, са разкрити през днешния ден край Пловдив. Едната е в индустриалната зона към село Труд, другата е по- покрай село Граф Игнатиево. Задържани са 15 служащи в миг на произвеждане . Полицията обискира фабриките, там са зам. основният прокурор Иван Гешев, шефът на организация " Митници " Георги Костов и основният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов. Очаква се да дойде и министър- ръководителят Бойко Борисов. 
През август предходната година полицията в Пловдив разкри четири свръхмодерни заводи за нелегално произвеждане на цигари в Дупница, Тутракан и Горна Оряховица, както и оборудване за тютюн край пазарджишкото село Калугерово. Тогава бяха повдигнати обвинявания на 23 лица. 
Едва през вчерашния ден на брифинг министър председателят заяви, че от началото на година са арестувани 11 тона нарязан безакцизен тютюн , а противозаконната търговия с цигари за първото тримесечие на 2019 година е с 2% по-ниско по отношение на същия интервал от предходната година. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР