Две емблематични певици отбелязаха тези дни сериозен юбилей-15 години на

...
Две емблематични певици отбелязаха тези дни сериозен юбилей-15 години на
Коментари Харесай

Пайнера с букет за годишнина на Преслава

Две емблематични певици означиха тези дни сериозен юбилей-15 години на сцената. Първа това направи Галена в столичен клуб в наличието на доста фенове и мъжа да себе си Галин. Изпълнителката се похвали с десетки фотоси от събитието, на които театралничи в прелестна алена рокля, затрупана от дарове и цветя. Един букет обаче липсваше или най-малко не бе показан от Галена- този от притежателя на „ Пайнер ” инж. Митко Димитров.

За разлика от нея Преслава незабавно побърза да се изфука с красивия подарък от шефа си, написа хотнюз. Тя означи 15 години на сцената преди ден и щастливо театралничи до букета от Митко Димитров, съпроводен от картичка, на която притежателят на „ Пайнер ” й желае креативно дългоденствие.

„ Снощи бях прелестно сюрпризирана с този прелестен букет и картичка с пожелания към него от инж. М.Димитров, компания Пайнер и екипа на телевизия Планета! Помня денят, в който прекрачих вашия предел с едно само предпочитание -ДА ПЕЯ! Благодаря ви от сърце за всичките тези 15 години, в които бяхте зад тила ми и дружно създадохме толкоз хубави песни, които допряха сърцата на хората ”, написа Преслава.

Димитров продължи да я четка, като напомни и преживелица сред двамата отпреди 15 години, когато той и тя останали сами в прочут ресторант. Въпреки че Димитров й споделил да спре да пее, тъй като към този момент няма кого да забавлява, Преслава траяла с шлагерите, като обяснила, че го прави, „ с цел да се напее ”.

Въпреки че Галена официално участва в каталога на „ Пайнер ” и излезе на концерта на телевизия „ Планета ” предходната година, тя от дълго време има по-специални връзки с компанията и може да си разреши да отхвърля участия. Заради това, Преслава е едноличната фаворитка на притежателя, както се вижда и от последните дни.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР