Две деца - на 2 и 6 години, са попаднали

...
Две деца - на 2 и 6 години, са попаднали
Коментари Харесай

Мъж спаси две деца от пожар в София

Две деца - на 2 и 6 години, са попаднали в клопката на пожар, до момента в който са били оставени сами в жилището на родителите им, заяви . Случаен минувач съумява да ги измъкне от огнения капан и в този момент те са невредими. 

Пожарът е горящ през днешния ден по обед в блок в столичния квартал „ Люлин ”. Мъжът вижда голо и босо дете на първия етаж на блока.

„ Чух единствено: „ Помощ! Помощ ” ”, споделя той. Без да подозира какво се случва в жилището, мъжът влиза да помогне. По писъците на 2-годишното дете съумява да го откри.

„ Влязох в стаята, имаше доста пушек и пламъци. На пипане хванах ръчичка и съумях да го издърпам ”, споделя мъжът.

Към този миг за децата трябвало да се грижи дядото, който обаче бил на работа. Спасителят твърди, че децата са неглижирани. Дядото на децата признава, че това е по този начин и споделя, че родителите са наркозависими.

На място дойде и бащата. „ Имаме проблеми с майката ”, сподели бащата Мартин. Той отхвърля да използва опиати, само че споделя, че майката на децата го прави. Жилището на младото семейство е заринато с отпадъци. 

„ Може би психични отклонения от страна на майката, ни доведоха дотук. Аз се пробвах да ѝ оказа помощ, само че нещо се отключи във времето ”, споделя Мартин.

Часове след случая другари и близки на фамилията са на място, с цел да почистят това, което в останало след пожара. Майката избягала късно нощес. Сега самотният татко търси място, където да прекара нощта с децата си.

Всеки миг е значим! Последвайте ни в  и , с цел да сте в крайник с тематиките на деня

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР