Две безсловесни души търсят своя нов дом. Причината е трагична,

...
Две безсловесни души търсят своя нов дом. Причината е трагична,
Коментари Харесай

Две души търсят нов дом... Времето на стопанката им свършва СНИМКА

Две безсловесни души търсят своя нов дом. Причината е трагична, само че тяхната господарка се пробва да подсигури живота им... даже след своя край.

Историята споделя Виктория Попова, която благодарение на мрежата, се пробва да откри заслон и нови любящи хора на два мъжки котарака. Жената споделя, че тяхната собственичка има злополучна орис. Била болна, на смъртно легло.

Преди да се утежни желае да откри нов подслом на своите питомци. " Плачеше от тъга, тъй като усещаш, че си отива и аз ѝ дадох обещание, че ще направя всичко допустимо, с цел да оказа помощ ", написа Попова.

Тя споделя, че животните имат построени хигиенични привички, спосойни са и не драскат мебелите. Кастрирани са и имат добър манталитет, само че с цел да ги вземе, човек би трябвало да извърши значимо изискване. Котараците са привързани един към различен, а хората желаят да бъдат дружно в новия си дом.

Вижте цялата история, споделена от:

" Здравейте, другари. Тези две котенца имат злополучна орис. Женичката, която ги гледа, е на смъртно легло. Преди да се утежни ме помоли да се опитам да намеря дом на тези две душици. Плачеше от тъга, тъй като усещаш, че си отива и аз ѝ дадох обещание, че ще направя всичко допустимо, с цел да оказа помощ.

И двечките са домашни, кастрирани с привички. Много са добрички и спокойни, не вършат бели и не драскат. Моля ви от сърце, помогнете да им намерим дом. И двете вървят дружно и не мога едно без друго. Благодаря ви от сърце. "

Животните са мъжки, а целият им живот е минал в апартамент. Желанието на стопанката им да открие нов любящ дом на питомците трогва стотици. Но ще се откри ли човек, който да ги подари с дом?
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР