Двата вота тази година предопределят и двата големи въпроса -

...
Двата вота тази година предопределят и двата големи въпроса -
Коментари Харесай

Двата големи въпроса през тази година: още веднъж Борисов и Радев?

Двата вота тази година предопределят и двата огромни въпроса - ще ръководи ли още един път Бойко Борисов и ще има ли Румен Радев втори президентски мандат. А от резултата от парламентарния избор през пролетта значително зависи дали Радев ще остане на " Дондуков " 2 за още пет години.

Още е рано да се шуми към изборите за държавен глава, само че някой към този момент е основал публикация в Уикипедия, където като вероятни претенденти са посочени Румен Радев, Бойко Борисов и Веселин Марешки. Първият е назван по дифолт, вторият - по табиет (от години все питат Борисов ще става ли президент), третият - по инерция.

" Ако реша да се кандидатирам за президент "

Макар обществено да не споделя дали ще се яви за втори мандат, не е мъчно да се планува, че Румен Радев ще е измежду претендентите. Но коя ще е ракетата-носител? " Ако реша да се кандидатирам за президент, няма нито да се апелирам, нито да влизам в подмолни сделки с партийни централи ", съобщи той неотдавна по Дарик радио. Доста високомерно изявление поради незаобиколимия факт, че никой не е печелил президентски избори без систематична партия зад тила си - плюс гласовете на Движение за права и свободи в урните.

" Моят разговор е с честните хора, с хората отляво, които са от моето политическо семейство, и с хората от всички други политически хоризонти. Хора, които имаха куража да излязат по улиците и площадите и да отстояват свободата, справедливостта и демокрацията ", сподели Радев в същото предаване.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР