Двамата синове на Росен Плевнелиев - 12-годишният Асен и 7-годишният

...
Двамата синове на Росен Плевнелиев - 12-годишният Асен и 7-годишният
Коментари Харесай

Синовете на Плевнелиев му обърнали гръб заради Деси Банова

Двамата синове на Росен Плевнелиев - 12-годишният Асен и 7-годишният Павел, не желаят да беседват с татко си. Децата са гневни на някогашния президент поради връзката му със синоптичката Деси Банова.

Съседи на Плевнелиеви в затворения жилищен комплекс „ Резиденшъл парк” в ж.к. „ Младост” свидетелстват пред „ Таблоид”, че малчуганите са в извънредно обтегнати връзки с баща си и съвсем принудително се срещат с него в края на всяка седмица, написа „ Таблоид “.

Асен и Павел мъчно преглъщат развода на родителите си и упрекват за това не майка си, към която са извънредно привързани, а своя татко. „ Децата не желаят дори да приказват с Плевнелиев, нито да се срещат с него. Те научиха напълно неотдавна за незаконната обич на баща си със синоптичката Деси Банова и към момента претърпяват шока от новината, че татко им към този момент има друго семейство и че ще се грижи за момиченцето на синоптичката”, одумват битовата драма на именитите си комшии жителите на „ Резиденшъл парк”.

След развода с Юлияна, който към момента не е писмено завършен, Росен Плевнелиев оставя на някогашната си брачна половинка и двамата си синове просторния апартамент в „ Младост” с повърхност от 478 квадрата, както и тузарското имение на гръцкия полуостров Халкидики, чиято цена надвишава 3 милиона евро. Юлияна Плевнелиева е настояла някогашният й мъж да не припарва с новата си възлюбена Деси Банова и в къщата в Черноморец, която съгласно мълвата щяла да бъде оповестена за обмен.

Екс президентът и Деси Банова към днешна дата населяват апартамент в идеалния център на София, на влиятелната улица „ Марин Дринов”. Жилището от 112 квадрата от години е благосъстоятелност на Плевнелиев и откакто завърши мандата му като държавен глава, той се придвижи да живее там. Сега обаче апартаментът е поотеснял поради наличието на синоптичката от Нова телевизия и невръстната и щерка и Плевнелиев се оглежда за по-голям апартамент в центъра, където да се нанесе с новото си семейство.

Бившата половинка на Деси Банова – предприемачът Ивайло Граховски, кавалерски предложил на синоптичката да остане с детето им в общото жилище, населявано допреди раздялата им, само че хубавицата отказала, може би поради желанието на Росен Плевнелиев самичък да подсигури съответен за претенциите на синоптичката дом.

Същевременно някогашният държавен глава разяснява пред свои близки, че недоумява за какво връзката му с Деси Банова провокира толкоз доста сериозни мнения.

„ След толкоз доста погребения и аз имам право на обич. Приключих връзките си с Юлияна, разделихме се като другари и постоянно ще бъдем крепко свързани поради децата, в този момент съм свободен човек. На кому пречи толкоз доста любовта ми?”, гневи се Плевнелиев на хорските намеци.

През последните 2 години президента погреба първородния си наследник Филип, умрял на 8 август 2015 година от дисекция на аортата, а тази пролет изпрати и майка си Славка. Тя се спомина ден преди от този свят да си отиде и най-близкият другар на Плевнелиев – доцент Кристиян Таков.

Източник: hotArena
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР