Двамата са на семейна почивка в кв.Сарафово очевидно не се

...
Двамата са на семейна почивка в кв.Сарафово очевидно не се
Коментари Харесай

Валерия и Евгени от Ергенът се топнаха на бургаски плаж, разсеяха слуховете, че са се разделили

Двамата са на фамилна отмора в кв. " Сарафово "

явно не се е разделила с пианиста , откри Флагман.бг.

Преди минути наш четец ни изпрати папарашки фотоси от плажно заведение в бургаския кв. " Сарафово ", на които моделката е заснета в компанията на известния пианист.

Двамата явно обичат да подхранват слуховете, може би, с цел да поддържат някакъв интерес към персоните си. Заради това близо месец не се бяха появявали обществено на нито едно място. Нещо повече – Валерия изтри всичките си фотоси в инстаграм с Евгени и направи няколко пиперливи реплики по негов адрес, които дълго ехтяха.

Фотосите, които са направени в неделя, 16 юли, към 14 часа на плажния ресторант „ Капана “ в кв. “Сарафово “ обаче демонстрират, че те към момента са дружно. Нещо повече – на фамилна отмора са с околните на Евгени, нещо, което самата Валерия не искаше да допусне за нищо на света.

Компанията им и в този миг е на плажната линия – пият бира и коктейли и дискретно са заели една от крайните маси, с цел да не бият на очи.

Кв. " Сарафово " очевидно е сантиментално място за тях, откакто двамата се появиха обществено за пръв път тъкмо от този плаж - през май, ден след финала на втория сезон на " Ергенът ". Тогава се оказа, че те честват РД-то на бащата на Евгени - Танко, който бе събрал околните си в бирария " Камъните ".
  
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР