Двамата основни кандидати за президентския пост в Бразилия, Жаир Болсонаро

...
Двамата основни кандидати за президентския пост в Бразилия, Жаир Болсонаро
Коментари Харесай

Първи предизборен дебат в Бразилия между Болсонаро и Лула да Силва

Двамата съществени претенденти за президентския пост в Бразилия, Жаир Болсонаро и Луиз Инасио Лула да Силва, взеха през вчерашния ден присъединяване в първия си ефирен спор преди изборите през октомври, предадоха Франс прес и Българска телеграфна агенция.

Тези двама противници, централни фигури в най-новата история на Бразилия, за пръв път се изправиха обществено един против различен. В дебата участваха още четирима претенденти за поста.

" Неговото държавно управление бе най-корумпираното в историята на Бразилия ", сподели сегашният президент от десницата по адрес на Лула, който е любимец в сондажите.

Седемдесет и шест годишният Лула отговори, че неговото държавно управление (2003-2010 г.) е направило доста положителни обществени промени.

" Страната, която оставих, е страна, която в този момент липсва на хората, това е страната на заетостта, където хората имаха право да живеят с достолепие, с високо вдигната глава ", сподели Лула, представен от Ройтерс. " Това е страната, която сегашният президент унищожава ".

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в ! 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР