Двамата мъже, които са станали причина за разкриването на огромната

...
Двамата мъже, които са станали причина за разкриването на огромната
Коментари Харесай

Ексклузивно в БЛИЦ TV: Ето ги супер оборудваните фабрики, в които цигарената мафия е трупала милиони


Двамата мъже, които са станали причина за разкриването на голямата бандитска организация, която има заводи и цехове за незаконен тютюн, са на към 40 години и са безработни отдавна.


Те не са престъпно известни, само че методът им на живот по никакъв метод не кореспондира с лукса, в са тънели и са показали. Карали са супер първокласни мерцедеси и са живеели в богаташки домове. Двамата не са от шевовете в схемата, били на малко над междинното равнище. Те са се занимавали с организацията, взели участие са директно и в производството на незаконния тютюн и са имали механически и компютърни умения, разкриха за БЛИЦ проверяващи.


Цехът в пазарджишкото село Калугерово е бълвал седмично тонове тютюн. Той е работил най-малко от 4-5 години. Зареждал е заводи в страната. В Калугерово са работили най-малко 4-5 индивида, само че от там към момента няма задържан, защото помещението е била атакувано в неработен развой. Иззети са и 190 хиляди кутии цигари общо от всички заводи.

Както БЛИЦ заяви, задържани са 23-а души, разрушена е скица за произвеждане на незаконен тютюн за 7 милиона лв.. Базите са били доста добре оборудвани, се вижда във видеото на БЛИЦ.



Кристина ИВАНВА, БЛИЦ

Оператор: Любомир БАКЪРДЖИЕВ, БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР