Двамата братя близнаци Борислав и Валентин Динкови от Цалапица, по

...
Двамата братя близнаци Борислав и Валентин Динкови от Цалапица, по
Коментари Харесай

Майката на убития Митко: Близнаците Динкови обитават една килия, така могат да си уговорят версии

Двамата братя близнаци Борислав и Валентин Динкови от Цалапица, по повод, на които е взета мярка за неотклонение „ задържане под стража “, населяват дружно една обща килия в следствения арест.
Прочетете още
По тази причина майката на убития Димитър Малинов през днешния ден е входирала молба до Районен съд- Пловдив и до районния арбитър, с която моли те да бъдат отделени в разнообразни килии. В нея е разказано, че при тази обстановка на взаимно съжителстване на двамата братя, може да се докара до щета на правосъдното разследване. Атанаска Бакалова е прецизирала, че поради, че двамата обвинени са непрекъснато дружно, могат да уговарят дейностите си, както и различни  версии.

„ Така може да бъде попречено на разкриването на обективната истина за зверската гибел на детето ми Димитър Малинов ”, написа още в молбата.

" Това е недупостимо! ", сподели майката на Митко пред TrafficNews.  

Припомняме, че на предходното  правосъдно съвещание съдът остави двамата братя още веднъж зад решетките. Магистратите не дадоха ход на делото, с цел да бъде изчакан разпитът на задържания в Дания Рангел Бизюрев. 

Няма законово ограничаване, което да не разрешава двама обвинени да бъдат настанени в една и съща килия. Решението по тази причина е на наблюдаващия прокурор. В доста случаи обвинени се слагат дружно, като в килията се настаняват и други арестувани, които е допустимо да слушат диалозите сред двамата и по-късно да свидетелсват. 

 

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР