Двамата американци, работещи като скаути за клуб от американската Мейджър

...
Двамата американци, работещи като скаути за клуб от американската Мейджър
Коментари Харесай

Скаути на клуб от САЩ харесаха Неделев

Двамата американци, работещи като скаути за клуб от американската Мейджър сокър лийг, са харесали звездата на „ Ботев ” Тодор Неделев. Агентите гледаха онлайн успеха на „ канарчетата ” над „ Пирин “ в Благоевград с 2:1.

Предварително набелязаната съответна цел на янките отвъд Атлантическия океан е била Фелипе Бризола. Бразилецът им е бил горещо предложен от техни контрагенти, само че скаутите останали надалеч по-впечатлени от национала на България. Осмицата на „ жълто-черните ” вкара първия гол, понравил се на американците с невероятната си техника и взор върху играта. След края на дуела емисарите са разпитали в детайли при какви финансови условия могат да изплатят трансферните му права. Подобна договорка обаче няма по какъв начин да стане факт без единодушието на шефовете на немския „ Майнц “, който към момента държи 70% от правата на някогашния си футболист. От възможна продажба на Неделев в касата на „ Ботев ” ще влязат едвам 30% от сумата. Тя сигурно би трябвало да е най-малко седемцифрена и то в долари, с цел да започват въобще договаряния.

Личното предпочитание на халфа пък е да продължи да играе за обичания си „ Ботев ”. От управата на „ канарчетата ” отхвърлиха да разясняват проблема „ Неделев ”, защото на нямало нищо съответно. Интерес към плеймейкъра има още от Китай, Турция и Полша.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР