Двама затворници нападнаха надзиратели в Софийския затвор и избягаха. Инцидентът

...
Двама затворници нападнаха надзиратели в Софийския затвор и избягаха. Инцидентът
Коментари Харесай

Двама затворници нападнаха надзиратели в Софийския затвор и избягаха

Двама пандизчии нападнаха надзиратели в Софийския затвор и избягаха. Инцидентът е станал през днешния ден следобяд. В момента полицията ги търси.

Двамата пандизчии са нападнали надзирателите най-вероятно със самоделно или газово оръжие. Това научи " Хоризонт “ от свои източници, близки до следствието на случая. По непотвърдена информация, единият от избягалите е Владимир Пелов от Ботевград, наказан на 32 години затвор за няколко въоръжени грабежа, опит за ликвидиране на служител на реда и похищение, а другият е Радослав Колев, който е наказан за ликвидиране.

От Министерство на вътрешните работи са почнали търсене на двамата бегълци. Очаква се по-късно те да бъдат публично оповестени посредством интернет страницата на вътрешното министерство, а техни фотоси да бъдат публикувани. Според формалното известие, бягството е станало към 15 минути преди 16 часа този следобяд. Все още няма доста детайлности по какъв начин тъкмо се е случило и по какъв начин двамата пандизчии са съумели да изоставен Софийския централен затвор.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР