Двама зам.-министи са назначени във вторник със заповед на премиера

...
Двама зам.-министи са назначени във вторник със заповед на премиера
Коментари Харесай

Зам.-екоминистър изкара около месец, още един е назначен в транспорта

Двама зам.-министи са назначени във вторник със заповед на премиера Кирил Петков, оповестиха от държавната пресслужба. Единият е на мястото на обитавал към месец зам.-екоминистър, другият е нов член на политическия кабинет в транспортното ведомство.

Мария Ачкова става заместник-министър на околната среда и водите на мястото на освободения, без да се показва по каква причина, Петър Димитров. Тя е правист по обучение и от 2015 до 2020 година поредно е била кмет и заместник-кмет на столичния регион " Средец ". Преди това е работила в районното министерство, където се е занимавала с ръководство на европейски планове и стратегии и с надзор на публични поръчки.

За четвърти заместник-министър на превоза и известията е назначен Дилян Берковски, който има над 17 години професионален стаж в промишлеността на осведомителните и информационните технологии. Има богат опит в планирането, внедряването и употребата на облачни телекомуникационни и мобилни мрежи, центрове за данни и оптична инфраструктура. През миналите 4 години работи в Дъблин, Ирландия, като последно е бил началник на световния екип за създаване и употреба на опорната оптична мрежа на Amazon Web Services, осведомят от Министерския съвет.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР