Двама старозагорски ученици станаха шампиони по на проведените през миналата

...
Двама старозагорски ученици станаха шампиони по на проведените през миналата
Коментари Харесай

Старозагорски ученици станаха шампиони по шахмат

Двама старозагорски възпитаници станаха първенци по на извършените през предходната седмица в Казанлък държавни самостоятелни шампионати по шахмат за момчета, девойки и юноши.
Николай Радулов, който е възпитаник в 8 клас в старозагорската ППМГ „ Гео Милев “, завоюва купата при юношите до 15 години. Той се класира за Европейско състезание. Пореден орден завоюва и Фабияна Костадинова, която победи при девойки до 11 години. Двамата поведоха в групите си през цялото време и с безапелационна игра до края не изтърваха водачеството си и още преди последния кръг бяха недостижими за съперниците си.
 Номинации за заслужили старозагорци за премиите Стара Загора и Млада Загора Номинации за заслужили старозагорци за премиите " Стара Загора " и " Млада Загора "
По традиция всяка година в Града на поетите, липите и вършиме улици се дават награди за заслужили жители. Тази година не прави изключ...
Шампионите са състезатели на старозагорския шахматен клуб Траяна 2011 под управлението на Боян Тонков. С оценки се върнаха и още двама представители на клуба. След оспорвани борби и победи в последния кръг бронзови медали завоюваха и юношите Крум-Петър Кисьов в категория до 15 години и Никола Нешев до 17 години.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР