Двама специалисти в областта ва политическия пиар - Арман Бабикян

...
Двама специалисти в областта ва политическия пиар - Арман Бабикян
Коментари Харесай

Пиари за президента на лоста и мускулите на политиците

Двама експерти в региона ва политическия пиар - Арман Бабикян и Нидал Алгафари разясниха в студиото на бтв спортните изяви на висилка на президента Румен Радев в Пловдив преди дни.
Моите упования от един президент не са това дали може да се върти на лост, или не може, а напълно други. Това разяснява в студиото на „ Тази сутрин” пиар специалистът Нидал Алгафари във връзка коремното възлизане, което направи в Пловдив президентът Румен Радев.

„ Ако ми кажат, че това е спонтанност, би трябвало да бъдат уволнени три-четвърти от тези, които работят за него от НСО”, разяснява специалистът.

„ Очакванията от хора, които са министър-председатели или президенти, не са да имат мускули по тялото си, а да имат нещо в главата си”, уточни Алгафари.

„ Когато гласоподавателите са дали своят вот за него, не са очаквали да прави салто мортале или да скача на батут”, сподели още той.

олко е непринудено, не знам, сподели и пиар специалистът Арман Бабикян. Това са инцидентни актове, може да са част от някаква тактика, които би трябвало да покажат юначеството на юнака, който би трябвало да води бащина тайфа, означи той.

„ Ще се изненадам, в случай че забележим някой от тях, който случайно взема решение да играе шах в Докторската градинка. Представяте ли си – стопира, инцидентно вади шах и стартира да играе. Или пък извиква кмета Фандъкова и споделя: Дай да хвърлим една табла, по този начин и по този начин сме пред Народния спектакъл. Никой не си показва сходни инцидентни случки”, сподели Бабикян.

„ Тази нелепост е събитие единствено в социалнитре мрежи, тъй като на хората им е забавно, че някакъв човек в костюм прави коремни, а пък той на всичко от горната страна бил и президентът”, добави пиар специалистът.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР