Двама служители от полицията в Стара Загора бяха временно отстранени

...
Двама служители от полицията в Стара Загора бяха временно отстранени
Коментари Харесай

Адвокат Людмил Рангелов: След гонката в Стара Загора отстраниха от длъжност временно двама полицаи

Двама чиновници от полицията в Стара Загора бяха краткотрайно отстранени от служба поради преследването, приключило със гибелта на 58-годишния Пламен Пенев. По отношение на респекта на жителите към чиновниците на Министерство на вътрешните работи и изключително тези, които са на улицата, понижава. Това разяснява в студиото на Българска национална телевизия " Денят стартира " юрист Людмил Рангелов.

Това се дължи на общото деградиране на обществото във връзка с спазването на разпоредбите и почитание към институциите. Независимо от суровите санкции, които са планувани за сходно държание, виждаме всички, че тези случаи не понижават, разясни юрист Рангелов.

В този случай има нещо характерно, обвързвано със положението на самата жертва - в тази ситуация господин Пенев. В последна сметка той има диагноза параноидна шизофрения, което най-вероятно е обострило недоверието и паническата реакция, която той е показал при опита на служителите на реда да го задържат, сподели доцент Неделчо Стойчев - престъпен психолог.

Стойчев добави, че преди няколко месеца Пламен Пенев е бил въдворяван в психиатрията в Раднево и то с помощта на помощта, която полицията е оказала на неговия шеф. Най-вероятно скупчването на тези условия са довели до неговото държание и метода, по който той се е опитал да се опълчи на служителите на реда.

От позиция на държанието на служителите на реда, това може да се класифицира като една неприятна преценка на обстановката и подценяване на случая. И по тази причина се е стигнало до едно непозволено най-вероятно отношение по отношение на него и се е стигнало до този смъртен излаз, добави още доцент Неделчо Стойчев.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР