Двама служители на NDA бяха удостоени с отличие от Негово

...
Коментари Харесай

Двама служители на NDA бяха удостоени с отличие от краля на Великобритания

Двама чиновници на NDA бяха удостоени с отличие от Негово Величество Краля на Англия за заслуги към нуклеарната промишленост , младежите и техните локални общности.

Мишел Пиърс , управител по качеството и бизнес поддръжката на Агенцията за извеждане от употреба, беше наградена с BEM (Медал на Британската империя) , а Питър Бюкан , ръководещ шеф на доставките за нуклеарни транспортни решения, получи MBE (Член на Ордена на Британската империя) .

Главният изпълнителен шеф на NDA Group Дейвид Пийти сподели :

„ Сигурен съм, че сътрудниците от цялата група на NDA ще се причислят към мен в поздравленията на Мишел и Пийт за това справедливо самопризнание, и двамата имат забележителен принос към нуклеарната промишленост и обществото. Нашите хора са нашият най-съществен актив и ние се гордеем, че разполагаме с една от най-знаещите и опитни нуклеарни чиновници в света, които надвишават и оттатък за своите сътрудници и тяхната общественост, като в същото време не престават да извършват нашата задача безвредно, несъмнено и стабилно. “

Мишел работи за NDA от 2005 година на редица позиции. Упоритата работа на целия й екип, дружно с нейната поддръжка, водачество и съпричастност, оказаха голямо въздействие върху опцията NDA да се възвърне след пандемията

В допълнение към ежедневната си работа, Мишел рбаоти доброволна в Changing Lives Learning Trust в Западна Камбрия от 2012 година – благотворителна организация с нестопанска цел, която ръководи спонсорирани междинни и начални академии .

Под нейното управление като ръководител от 2019 година насам Тръстът става все по-силен и това оказва огромно въздействие върху просветителния бранш в Западна Камбрия.

Мишел Пиърс уточни :

„ Поразена съм и се веселя да получа тази чест. Нямам самообладание да кажа на родителите си! Това в никакъв случай не се е случвало на никого в нашето семейство преди, тъй че ще бъде доста за приемане. Екипът за поддръжка на бизнеса е общителен и се поддържа един различен и работи в действителност интензивно. Грижа се за тях, за всички тях, в това число за това, което се случва в персоналния им живот, защото това може да има голямо въздействие върху тях всеки ден. Толкова съм горда от работата си с Тръста, доста е възнаграждаващо да връщам на децата и общностите, в които живеят. Много съм признателен на NDA, че ми даде пространство да работя с тях и да развъртвам себе си в това време. “

Кариерата на Пийт продължава над 32 години и през това време той играе основна роля в интернационалния бизнес на групата NDA и обезпечаването на международен безвреден превоз и предпазване на нуклеарни материали от целия свят.

Той работи, с цел да подсигурява, че най-голямото цивилно пренасяне на плутониев прахуляк и високообогатен уран е безвредно приключено, когато е изпратено от Япония до Съединени американски щати. Тази транспортна интервенция беше значим крайъгълен камък в световните старания за обезпечаване на нуклеарни материали и понижаване на риска от разпространяване на нуклеарни оръжия.

Говорейки за гордостта си от приемането на достойнството, Пит сподели :

„ Бях шокиран, когато получих писмото и ми лиши известно време, с цел да потъна в него, защото не мислех, че ще бъда заслужен за такава премия. Привилегия е да работя в тази промишленост и когато си припомням по какъв начин се причислих като абитуриент преди толкоз години, в никакъв случай не съм предполагал, че това иска ми се случи. Работил съм по някои фантастични и предизвикателни планове, които направиха същинска смяна в световната нуклеарна сигурност и сигурност, и това да бъде прието на най-високо равнище е огромна чест. Това нямаше да е допустимо без моите блестящи сътрудници. През цялата си кариера съм работил с някои от най-отдадените и интелигентни хора в промишлеността и просто желая да им благодаря за помощта през годините. “

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР