Двама шампиони от Световните серии на МЛБ ще пътуват тази

...
Двама шампиони от Световните серии на МЛБ ще пътуват тази
Коментари Харесай

Шампиони на МЛБ промотират бейзбола в Англия, ще гледат футболните битки Манчестър - Ливърпул

Двама първенци от Световните серии на МЛБ ще пътуват тази седмица до Лондон, с цел да популяризират идната идващото лято първа в историята серия от постоянния сезон на Висшата бейзболна лига в Европа. На 29-30 юни 2019 година на Олимпийския стадион в английската столица за два мача един против различен ще се изправят колосите Бостън Ред Сокс и Ню Йорк Янкис и точно по един техен представител ще посети Англия този уикенд.

В петък в Лондон ще кацнат аутфилдерът на " алените чорапи " Джаки Брадли-младши и питчерът на " янките " Си Си Сабатия. И двамата са избирани за най-полезен състезател (MVP) във финала на Американската лига на път към последните трофеи на своите клубове – надлежно през 2018 и 2009 година

JBJ, CC to visit London, promote 2019 series https://t.co/kL5iOvNGxs via @MLB
— British Baseball League (@britbaseball) December 11, 2018
В Лондон двамата ще дадат взаимна конференция на 14 декември и ще вземат участие в сесия за подписи в магазина на " Ню Ера " в централната част на града. Освен това бейзболистите ще посетят фамозния стадион " Лордс Крикет Граунд " и ще изгледат две футболни дербита от Премиър лийг през уикенда. В събота Сабатия ще бъде на ст. " Етихад " за конфликта сред Манчестър Сити и Евертън, а в неделя Брадли ще види на ст. " Анфилд " класиката Ливърпул - Манчестър Юнайтед.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР