Двама са задържаните за убийството на 80-годишния мъж от Белослав.

...
Двама са задържаните за убийството на 80-годишния мъж от Белослав.
Коментари Харесай

Двама убили стареца в Белослав, задигнали му хиляди левове

Двама са арестуваните за убийството на 80-годишния мъж от Белослав. Единият е на 23, а другият на 20 години. В дома на убития е осъществен и обир на няколко хиляди лв., оповестиха от Окръжната прокуратура във Варна.

Мъжът е живеел самичък в къщата. Сигнал за убийството е бил подаден в 11:48 часа на 24 януари от брат му, който живеел в прилежаща сграда, разкри шефът на варненската полиция старши комисар Даниел Пашов. Той посочи, че единият от посочените за причинители е бил арестуван още нощес, а другият – в ранните часове през днешния ден.

За определяне на метода, по който е бил погубен възрастният мъж, е назначена съдебно-медицинска експертиза.

Разследва се и предходно посягане върху собствеността на жертвата. От прокуратурата не прецизираха дали е било дело на същите младежи.

23-годишният арестуван е неосъждан, до момента в който по-младият е престъпно проявен. Като малолетен е бил арестуван за владеене опиати и две обири.

На двамата арестувани ще бъде повдигнато обвиняване за ликвидиране, съпроводено с обир. Наказанието за това закононарушение е от 15 до 20 години затвор, пожизнен затвор или пожизнен затвор без право на подмяна, уточни представителят на Окръжна прокуратура Радослав Лазаров. /dariknews.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР