Двама са изчезнали някъде между Донецк и Логанск в югоизточната

...
Двама са изчезнали някъде между Донецк и Логанск в югоизточната
Коментари Харесай

Двама британци са изчезнали в Украйна


Двама са изчезнали някъде сред Донецк и Логанск в югоизточната част на Украйна. За това оповестява украинската полиция, представена от Би Би Си.

Мъжете, които са на възраст 28 и 48 години, са били доброволци, прецизират от полицията. Те са били видяни за последно в петък (6-и януари). Придвижвали са се към град Соледар, където през последните дни се водят интензивни боеве.

Оттогава няма връзка с тях. Говорител на външното министерство във оповестява, че са „ в непрекъсната връзка със фамилиите на двама британци, които са изчезнали в Украйна и ги поддържа “.

Междувременно от полицейското ръководство в град Бахмут удостоверяват, че са получили сигнал за изчезнали лица в 17:15 часа локално време в събота. От там са призовали за всякаква информация, която може да помогне за намирането на двамата мъже.

По-рано в понеделник денем представители от украинската войска заяха, че скоро ще поемат контрола над Соледар - дребен град покрай Бахмут.

Британското външно министерство предизвестява да не се пътува към, защото се водят сражения в разнообразни градове в страната. Дипломатите напомнят също по този начин, че съществува „ действителен риск за живота “ и английските жители, които към момента са в Украйна, би трябвало неотложно да изоставен страната.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР