Двама регионални министри от управлението на Бойко Борисов - Петя

...
Двама регионални министри от управлението на Бойко Борисов - Петя
Коментари Харесай

Рашков твърди, че двама министри от времето на ГЕРБ ще бъдат разпитвани за АМ Хемус

Двама районни министри от ръководството на Бойко Борисов - Петя Аврамова и предшественика ѝ Николай Нанков (той беше и зам.-регионален министър), ще бъдат извикани на разпит в полицията поради. Това, базирайки се на служебния вътрешен министър Бойко Рашков. По думите му, от проверяващите зависело по кое време ще проведат разпитите.

Според обявеното от Рашков, двамата някогашни министри евентуално ще бъдат питани по отношение на строителните бумаги и по какъв начин страната е упражнявала надзор върху строителството.
 Стефан Янев за Автомагистрала Хемус: Надявам се обществеността да разбере по какъв начин са харчени средствата Стефан Янев за Автомагистрала " Хемус ": Надявам се обществеността да разбере по какъв начин са харчени средствата
„ Темата към Автомагистрала " Хемус " се развива през последните няколко месеца и неведнъж е казано, че в активността по построяването й и в ц...

Рашков сподели още, че автомагистралата е трасирана през мочурища и свлачища и затова в този момент би трябвало да се вършат промени в трасето ѝ.

Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР