Двама разработчици на Етериум изразиха мнението си за новa европейска

...
Двама разработчици на Етериум изразиха мнението си за новa европейска
Коментари Харесай

Етериум разработчици критикуват новата френска стабилна монета

Двама разработчици на Етериум показаха мнението си за новa европейска постоянна монета, която неотдавна беше пуснат в мрежата на Етериум.

Стабилната монета, наречена EUR CoinVertible (EURCV), е обезпечена с евро и е основана от френската компания за финансови услуги, Societe Generale.

Разработчик на ETH, прочут като, разкритикува механизма за прекачване на постоянните монети, като съобщи, че всеки трансфер на ERC20 би трябвало да бъде утвърден в обособена транзакция с ETH , подадена от централизиран регистратор.

Разработчикът назова кода на стабилната монета, който в миналото е виждал и сложи под въпрос дали тя в действителност е жизнеспособна CBDC (дигитална валута на централната банка).

Друг разработчик на Етериум, прочут като, също разкритикува механизма за прекачване на постоянните монети, заявявайки, че протоколът е неефикасен и че такива строги правила могат да дойдат единствено от френска банка. Aleph_v също по този начин означи, че кодът на стабилната монета е изработен по метод, който изисква блокчейн транзакция за обработка на утвържденията.


 


Според разработчикът, кодът на стабилната монета изисква включване в белия лист на всички консуматори и култивиране на всички потребителски прехвърляния, както и култивиране на утвържденията на ERC20, преди да може да се обработи.

Тези рецензии идват, откакто френският президент Еманюел Макрон прикани Европа да понижи зависимостта си от щатския $.

Стартирането на постоянна монета, подсилен от еврото допуска, че Франция подхваща стъпки за постигането на тази цел. Критиките на разработчиците на Етериум обаче подсказват, че стабилната монета може да се сблъска с провокации при постигането на необятно разпространяване заради неефективния си механизъм за прекачване и код.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР