Двама председатели, сред които ключовият Нихат Кабил, както и самият

...
Двама председатели, сред които ключовият Нихат Кабил, както и самият
Коментари Харесай

Две глави паднаха заради Кузов, ДПС го махна, заедно с него си отиде и Нихат Кабил

Двама ръководители, измежду които основният Нихат Кабил, както и самият Владо Кузов си отиват от Движение за права и свободи поради двуседмичното участие на последния в партията. 

Лидерът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ даде ексклузивен брифинг в централата на партията във връзка най-пресния член на придвижването и някогашен народен представител от Атака, наказан за педофилия Владо Кузов, написа флагман.бг.

Членската му брошура е невалидна, сподели Карадайъ. Той изясни, че нощес заседавал Областният съвет на партията в София град, който е открил, че и методът, и редът по издаване на книжката на Владо Кузов, не е спазен.

Заради това Областният съвет е решил, че Кузов не е законен член не Движение за права и свободи.

„ Това е законно решение от нощес на Движение за права и свободи ”, сподели Карадайъ.

Той разгласи още, че поради новия член на Движение за права и свободи - Оборище, който бе разгласен в медиите, Областният съвет решил също, че освобождава Антон Тепавичаров, който е ръководител на Движение за права и свободи в регион „ Оборище ”.  Областният съвет на Движение за права и свободи му постанова наказване - изключване от партията.

Отново поради случая „ Кузов ”, оставка си е подал и един от най-важните членове не Движение за права и свободи – Нихат Кабил.
Той е ръководител на Областния съвет на партията. След разискване Движение за права и свободи е приела подадената оставка.

„ Пред вас желая да заявя, че уставът на Движение за права и свободи и всичи програмни документи и решения са наложителни за всички членове ”, сподели в умозаключение Карадайъ.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР