Двама пловдивчани грабнаха големите награди на ХII голф турнир „Дипломати

...
Двама пловдивчани грабнаха големите награди на ХII голф турнир „Дипломати
Коментари Харесай

Двама пловдивчани грабнаха купи на голф турнир

Двама пловдивчани сграбчиха огромните награди на ХII голф шампионат „ Дипломати и другари “, който се организира през уикенда в Банско.

В историята на надпреварата за повторно най-хубав грос резултат получи предприемачът и създател на „ Роза Импекс “ АД Димитър Георгиев, който е почетен консул на Украйна в България. Той бе отличен с най-високия приз в шампионата - купата на министъра на външните работи, която му бе връчена от министър Светлан Стоев. Първо място в тима на приятелите пък сграбчи комерсиалният шеф на " Дунапак Родина " АД Момчил Шишков.

На първо място от дивизия А се класира новият дипломат на Република Корея в България Хошик Ли, който следва да връчи акредитивните си писма. А от дивизия Б най-добре се показа Кристиян Хенсел от посолството на Германия в София.

Голф шампионатът „ Дипломати и другари “ се организира под патронажа и за купата на посланик №1 на България. Съорганизатор на проявата е Иван Димитров, шеф на протокола към администрацията на президента и също добър голфър.

Този шампионат е прелестен образец за това по какъв начин макар сложните времена, подбудени от ковид, хората съумяват да се завърнат към естествения метод на живот, сподели министър Стоев при връчването на премиите. Преди това той получи урок по голф, който се организира в академията " Първи стъпки в голфа ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР