Двама от футболистите на лидера във френската Лига 1 ПСЖ

...
Двама от футболистите на лидера във френската Лига 1 ПСЖ
Коментари Харесай

Ето кой разкривал скандалите между Неймар и Кавани в ПСЖ

Двама от футболистите на водача във френската Лига 1 ПСЖ са набедени за къртици на медиите. Продаденият на Тотнъм Лукас Моура и Хатем Бен Арфа разкривали непрекъснато всевъзможни информации и всички кавги от съблекалнята на отбора, твърди Le Parisien.

В последния ден от зимния трансферен прозорец ПСЖ продаде бразилския национал Лукас Моура на британския гранд Тотнъм. За тази договорка парижани прибраха 28,4 милиона евро, а звездата им Неймар изрази своето неодобрение.

„ Тъжен съм, тъй като той е един добър другар. Той е мощен състезател, който едвам бе употребен. Мисля, че това не е почтено. Той е мой футболен брат и ми искам единствено най-хубавото ”, съобщи Неймар за договорката с Лукас Моура. Официално тя бе осъществена от ПСЖ, с цел да може да влезе клубът малко в границите на финансовия феърплей на УЕФА. Въпреки това след рекордните покупки на Неймар за 222 милиона евро и Килиан Мбапе за 180 милиона евро след края на контракта му за наем френският гранд може да си има проблеми с УЕФА както и през 2014 година.

Според доближеното до клуба издание Le Parisien главната причина за напускането на Моура би трябвало да е друга: при ПСЖ имало къртици, които били като бодил в очите на управлението. Една от къртиците била Лукас Моура, а другата французинът Хатем Бен Арфа. Двамата били разпознати като такива от треньора Унай Емери и неговия треньорски щаб. Още при започване на годината Емери оповестил, че двамата повече нямат бъдеще в ПСЖ.

Лукас Моура и Хатем Бен Арфа непрекъснато давали информации на френската преса, а както е известно, напоследък обществено притежание стават много любопитни случки и кавги от съблекалнята на ПСЖ. Така да вземем за пример стана ясно, че след абсурда за това кой да извършва дузпите в отбора сред Неймар и Единсон Кавани едвам не се стигнало до пердах в съблекалнята. Техните съотборници даже трябвало да ги разтървават.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР