Двама от бандата, заловена в нощта на събота срещу неделя,

...
Двама от бандата, заловена в нощта на събота срещу неделя,
Коментари Харесай

Градският прокурор на София Емилия Русинова: Повдигнати са обвинения на двама за убийството на таксиметровия шофьор в „Надежда“

Двама от бандата, хваната в нощта на събота против неделя, са арестувани за убийството на таксиметров водач през февруари в столичния квартал „Надежда“, разгласи на брифинг градският прокурор на София Емилия Русинова, съобщи кореспондент на „Труд“.

Групата е работила през 2012 година и е обвързвана с огромна контрабанда на хашиш от 14,5 тона, за която се води дело в спецсъда. Шофьорът Борислав Петров-Бобъра е имало заплаха да издаде групата, тъй като беше обвиняем по делото за транспортиране на тоновете хашиш от бургаското пристанище до склад в софийското село „Мировяне“.

След убийството службите задействат всички типове СРС против групата и по този начин влизат в следите на новата тайфа, която беше арестувана преди два дни. Освен двамата, упрекнати за убийството, трима са с повдигнати обвинявания за присъединяване в проведена незаконна група.

Занимавали са се главно с контрабанда, неотдавна е бил заловен техен опит да прекарат контейнер на пристанище Варна с цигари за 3.5 млн. лева

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР