Двама млади мъже от Каблешково се озоваха в ареста в

...
Двама млади мъже от Каблешково се озоваха в ареста в
Коментари Харесай

Посещение за булка завърши с погром и арест

Двама млади мъже от Каблешково се озоваха в ареста в Шумен след неуспешн опит да вземат младоженка, разгром и шофиране с алкохол и опиати. Двамата мераклии били задържани от пътни служители на реда в шуменското село Ивански измежду нощ.
Докато униформените бдяли за реда и придвижването в дребните обитаеми места, спряли измежду нощ " Мерцедес " с бургаска регистрация, без да знаят в какво е забъркан лидерът.

Зад кормилото бил 27-годишен от Каблешково, във очевидно нетрезво положение. Дрегерът се заковал на 1,86 промила алкохол в издишания въздух, а втория тест за опиати посочил позитивна на амфетамин проба. По времене на инспекцията постъпил сигнал за случай в селска къща и се оказало, че каблешковецът е забъркан и в това.

Той, дружно с 29-годишния си другар, влезнали в парцела на 48-годишен хазаин с желанието да отведат момиче за младоженка. Стигнало се до скандал и паниката, в която бил погубен тв приемник и други движимости. Двамата мъже от Каблешково са задържани. Те ще дават отговор и за влизане в непознато жилище през нощта.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР