Двама младежи от Русе са установени като извършители на опит

...
Двама младежи от Русе са установени като извършители на опит
Коментари Харесай

Арестуваха двама 17-годишни за опита за обир на пункт за спортни залагания в Русе

Двама младежи от Русе са открити като причинители на опит за въоръжен обир от букмейкърски пункт. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

На 10 януари, към 22.20 часа, посредством единния номер за незабавни повиквания - 112, в полицията е подаден сигнал за опит за обир в пункт за спортни залагания на бул. „ Липник “ в регионалния град. По първични данни двама непознати влезнали в пункта с маски и револвери, насочили оръжието към служителката в обекта и клиент и поискали парите от касата.

След безапелационен отвод от дамата, двамата нападатели напуснали пункта и изчезнали в незнайна посока. Веднага към адреса бил ориентиран екип, който направил оглед, стартирали и дейности по установяването на създателите на закононарушението. В хода на оперативно-издирвателните мероприятия от чиновници на „ Криминална полиция “ в Първо Районно ръководство на Министерство на вътрешните работи, както и от осъществените голям брой процесуално-следствени дейности криминалистите открили двама 17-годишни младежи от Русе, които досега не са известни на полицията с престъпни прояви.

Последвало задържането им в границите на 24 часа и формиране на досъдебно произвеждане, работата по което продължава под наблюдението на Районна прокуратура - Русе.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР