Двама мъже са арестувани за кражби на дарения от църкви

...
Двама мъже са арестувани за кражби на дарения от църкви
Коментари Харесай

Скандално: Рецидивист обра над 20 църкви, похвали се във Фейсбук

Двама мъже са задържани за обири на дарения от църкви в град Априлци. По-рано същите се пробвали да обхванат в църквата в село Гумощник, само че са избягали с лек автомобил.

В последна сметка са арестувани в гориста околност чиновници на ОДМВР-Плевен след тяхно следствие, оповестява GlasNews.bg.

В ареста са попаднали 44-годишният Иво М., престъпно проявен от Плевен, и 26-годишният Димитър И., престъпно проявен от Павликени.

Установено е, че арестуваните са съпричастни за над 20 обира на храмове в обитаемоте места Ябланица, Долни Дъбник, Левски, Белене, Етрополе, Джурово, Горна Росица, Ресен и други, научи още медията ни.

В транспортното средство, с което са се придвижвали двамата мъже, са открити голям брой движимости и предмети. При обиска на арестуваните са открити и наркотични субстанции.

Иво М. е излязъл от пандиза единствено преди три месеца. Той е бил зад решетките точно поради обири. Въпросният най-нагло е разгласил и фрагменти от черква, която е доста евентуално също да е била обрана от него./блиц.бг

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР