Двама лишени от свобода, избягали от затворническото общежитие от открит

...
Двама лишени от свобода, избягали от затворническото общежитие от открит
Коментари Харесай

Пипнаха за броени часове двама избягали затворници

Двама лишени от независимост, избягали от затворническото общежитие от открит вид “Житарово ” при пандиза в Бургас, са арестувани вследствие на неотложно подхванати взаимни дейности от чиновници на бранш “Оперативно обслужване на местата за отнемане от независимост ” при ”Национална полиция ”, полицията в Бургас и Главна дирекция “Изпълнение на наказванията ”, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи. Сигнал за бягството на 23-годишния С.К. и 35-годишния А.К е постъпил от дежурния основен надзорник в пандиза в Бургас към 16 часа през вчерашния ден. Мъжете са изтърпявали присъди надлежно от 1 година и 6 месеца и 3 години и 8 месеца “лишаване от свобода” при лек режим в общежитието.

Веднага били подхванати дейности за основаването на взаимна организация по търсене на бегълците от чиновници на полицията Бургас. Същевременно двамата са били оповестени и за общодържавно търсене.

В резултат на подхванатите дейности, към 22.10 часа, мобилен патрул при бургаското Пето полицейско ръководство засякъл бегълците на улица „ Пеньо Пенев” в минно населено място Черно море.

При опит да им бъде осъществена инспекция, те побягнали, само че незабавно по-късно са арестувани от чиновниците на реда. Впоследствие е открито, че са се укривали в близко дере в селището. Като причина за бягството двамата показали персонални взаимоотношения с техни близки.

Двамата са върнати в пандиза в Бургас. По случая е формирано досъдебно произвеждане. /БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР