Двама криминално проявени са задържани в Галиче за убийството на

...
Двама криминално проявени са задържани в Галиче за убийството на
Коментари Харесай

Това ли са вероятните душмани на Андрея?!

Двама престъпно проявени са арестувани в Галиче за убийството на Андрея, което през днешния ден потресе България. По неофициална информация хипотетичните причинители на жестокото закононарушение към този момент се разпитват.

Заподозрените А.О. и Д.О. са престъпно проявени. Преди година те са пребили грубо гражданин на Галиче с камъни.

Двамата обвинени, които разпитват криминалистите, са локални. Те са първи братовчеди и са известни с изцепките си в Галиче, цитира на собствен ред неофициална информация и "Конкурент ".

Проверка на БЛИЦ в престъпните сводки откри, че преди година в нечовечен побой на гражданин на Галиче са взели участие 3 момчета. Едното от тях, най-голямото, не е локално, а от Бяла Слатина.

Ето какво гласи буквално полицейското известие от началото на март м.г.

"Три момчета - на 13, на 15 и 16 години - са пребили грубо 44-годишен мъж във врачанското село Галиче. Най-големият измежду тях е от с. Долни Луковит, а другите двама са от Галиче, от където е и потърпевшия мъж.

Сигналът е подаден към 09:30 ч. на 1 март, откакто мъжът е открит в безпомощно положение.

Оказана му е помощ в Центъра за незабавна здравна помощ в Бяла Слатина, след което е превозен за лекуване в болница “Георги Странски” в Плевен.

Там мъжът е настанен в хирургичното поделение със строшен череп. Той е бил в схващане, като му е направена консултация с неврохирург.

16-годишният хулиган е арестуван в полицейския арест в Бяла Слатина за период до 24 часа. Започнато е досъдебно произвеждане. "

Възможно ли е да се удостовери съвпадението на двама души в двете закононарушения с разлика година? Ще стане ясно напълно скоро...

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР