Двама ключови кандидати за еврокомисари - Дидие Рейндерс и Елиза

...
Двама ключови кандидати за еврокомисари - Дидие Рейндерс и Елиза
Коментари Харесай

Двама кандидати за еврокомисари разследвани в собствените им страни

Двама основни претенденти за еврокомисари - Дидие Рейндерс и Елиза Ферейра, надлежно представители на Белгия и Португалия, ще бъдат подложени на инспекции за нарушение на закони в своите страни. Новината за инспекциите за тях излизат в навечерието на чуването и утвърждението им в Европейския парламент. Рейдерс е предлагането на новия ръководител на Европейска комисия Урсула фон дер Лайен за комисар по правораздаването, а Ферейра - за комисар, отговарящ за промените в европейските страни. В нарушаването на португалката има и българска връзка.

Замесен ли е Дидие Рейндерс в корупция и пране на пари

Белгийската прокуратура удостоверява, че води предварителна инспекция по изказванията, че вицепремиерът Дидие Рейндерс е забъркан в корупция и пране на пари, оповестиха през днешния ден локални медии, представени от Българска телеграфна агенция. Рейндерс е препоръчан за идващ европейски комисар по правораздаването и следва да постави изпит пред евродепутатите.

 Дидие Рейндерс - новият надзирател на законността в Европейски Съюз Виж още Дидие Рейндерс - новият надзирател на законността в ЕС
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР