Двама израелски заложници, взети при атаката на 7 октомври, бяха

...
Двама израелски заложници, взети при атаката на 7 октомври, бяха
Коментари Харесай

Драматично спасяване на двама израелски заложници, докато удари срещу Газа убиха 164 души

Двама израелски заложници, взети при офанзивата на 7 октомври, бяха избавени, откакто израелските въздушни удари убиха 164 души в Газа.

Аржентинско-израелците Фернандо Симон Марман, 60, и Луис Хар, 70, бяха избавени от региона на Рафа. Израелската войска сподели, че са в положително положение. Бойци на Хамас ги заловиха от кибуца Нир Ижак при трансграничната офанзива, която провокира актуалната война сред Израел и Хамас.

Радостта за избавените пленници и техните фамилии пристигна като 37 смъртни случая в граничния град сред Газа и Египет на Рафах заради израелски въздушни удари усили броя на жертвите в Газа за предходните 24 часа до 164, споделиха чиновници на здравното министерство.

Външният министър лорд Камерън сподели, че Израел би трябвало да „ спре и да намерения “, преди да предприеме каквито и да било по-нататъшни дейности в Рафа, Най-южният град в Газа и където се доставя най-вече помощ в Ивицата. Няколко членове на ръководената от Хамас полиция бяха убити там през последните д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР