Двама души загинаха, след като малък самолет се блъсна в

...
Двама души загинаха, след като малък самолет се блъсна в
Коментари Харесай

Двама души загинаха, след като малък самолет се блъсна в лека кола

Двама души починаха, откакто дребен аероплан се блъсна в лека кола, до момента в който се е опитвал да кацне при мощен вятър на летище в източна Белгия, заяви полицията.

Колата е била паркирана на пътя покрай летището в Спа, оповестиха от локалната полиция. Двете транспортни срества са избухнали в пламъци.

„ За страдание, двама в самолета са умряли “, сподели началникът на полиция Жан-Мишел Льожен.

Двама души починаха, откакто дребен аероплан се блъсна в лека кола

Според известия в медиите водачът на транспортното средство е излязъл да изпуши цигара, което е избавило живота му.

Четирима души изгубиха живота си при злополука в Австрия на дребен аероплан. Летателният уред с който пътували четиримата се разруши по обяд наоколо до Грюнау им Алмтал в Горна Австрия, напомня SafeNews.

Широкообхватна интервенция по търсене и избавяне започнаха локалните управляващи, откакто в заснежен планински регион бяха видяни парчета.

Според австрийската организация APA, базирайки се на профилирания уебсайт за наблюдаване на въздушния трафик Aviation Safety Network, сваленият аероплан може да е едномоторен Rockwell Commander 112B, изхвърчал от Прибрам, Чехия.

Мъж снима самолетната злополука, в която почина.Последните мигове на пасажерите в аероплан, аварирал секунди по-късно, демонстрира видео, снимано от една от жертвите.

Сону Джайсвал, пътуващ с трима другари, предава онлайн последните моменти от полета. Видеото, доказано от братовчед на Джайсвал, в началото демонстрира, че няма признаци на злополучие измежду пасажерите, преди ненадейно всичко да потъне в безпорядък и да се видят пламъци, напомня SafeNews.

Източник: NOVA

Още вести четете в категория Свят.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР