Двама души от селекционното звено на ЦСКА-София са имали мисия

...
Двама души от селекционното звено на ЦСКА-София са имали мисия
Коментари Харесай

ЦСКА-София гледа играчи във Франция и Белгия

Двама души от селекционното звено на ЦСКА-София са имали задача в Западна Европа през миналата седмица. Представителите на “Армейците” първо са посетили дуели от Юпилер лигата в Белгия, а по-късно и от Лига 1 и Лига 2 на Франция. В полезрението на емисарите са попаднали половин дузина футболисти от тези страни, които са на възраст до 26 години. Хората на “Армейците” даже са провели диалози с играчите за възможното им ангажиране през лятото, само че към момента е доста рано да се приказва за прехвърляния.

В началото на 2017 година клубът притегли нападателя Кевин Кубемба от елита на Белгия. Той обаче по този начин и не се приспособява в Борисовата градина и тъкмо след година престой договорът му бе разтрогнат по взаимно единодушие.

Ръководството на ЦСКА-София е построило стабилен бюджет за летни покупки, като упоритостта е да се направи мощна селекция за идното завръщане на интернационалната сцена, а също и за по-агресивна борба за купата. “Червените” ще се включат в Лига Европа от първия кръг - на 12 и 19 юли. В тази фаза ЦСКА-София ще е подложен в жребия, а също така ще семейства на “Българска армия”, защото стадионът има лиценз за 1-ия и 2-ия кръг на евротурнирите.

По всичко проличава, че в тима ще остане и звездата Фернандо Каранга. Той получи тежка травма, която за момента стопира възможен трансфер. Очаква се бразилецът да е възобновен в средата на юни, а първите публични мачове на “червените” са на 12 юли в Лига Европа и няколко дни по-късно в родното състезание. Бразилецът се чака да може да играе в тях. Ако се стигне до негова продажба, това би могло да стане през август, директно преди затварянето на трансферния прозорец.

“Тема спорт”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР