Двама души от парламентарната комисия по Енергетика и всички лица,

...
Двама души от парламентарната комисия по Енергетика и всички лица,
Коментари Харесай

Цялата бюджетна комисия е под карантина след заседанието с Теменужка Петкова

Двама души от парламентарната комисия по " Енергетика " и всички лица, участвали на комисията по " Бюджет и финанси " са сложени под карантина. Това оповестяват от РЗИ-София пред Българска национална телевизия по отношение на покачвания интерес към слагането под карантина на контактните лица на народния представител Теменужка Петкова, която е с Covid-19.

Инспектори от Регионалната здравна ревизия в София са изгледали записите, предоставени от Народното събрание, с цел да открият всички контактни лица, се прецизира още в информацията.

Под карантина са всички, които които са стояли в непосредствена непосредственост до Петкова. Тя е престояла 5 минути в залата, прецизират от РЗИ-София.

" Обработваме всяка информация и следваме разпоредбите, които са идентични за всички ", сподели в петък пред вестник " Труд " ръководителят на СРЗИ Данчо Пенчев.

На 13 януари Теменужка Петкова взе участие в пленарното съвещание на Народното събрание, след това беше участник и в съвещанието на енергийната комисия, а най-после е била и на комисия по бюджет и финанси. В пленарна зала Петкова беше много дейна - беше дискутирано нейно предложение за обезщетения за бизнеса поради скъпия ток, само че то беше отхвърлено.

Още от ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР